Схемата Осемте джуджета е тържище за бъдеще.Това казва Любена Петрова,

...
Схемата Осемте джуджета е тържище за бъдеще.Това казва Любена Петрова,
Коментари Харесай

Проговори Любена Петрова: Осемте джуджета е тържище за бъдеще

" Схемата " Осемте джуджета " е пазарище за бъдеще. "

Това споделя Любена Петрова, някогашна брачна половинка на Петьо Петров-Еврото и главен воин в поредицата " Осемте джуджета " на Антикорупционния фонд в изявление за организацията. То ще бъде излъчено в сряда, 31 май, оповестиха от организацията. Тя дава отговор на въпрос по какъв начин би определила схемата " Осемте джуджета ", съобщи Дневник.

Петрова, която към този момент не е брачна половинка на шефа на столичното разследване, ще приказва за първи път откакто обществено стана известно, че двамата са се разделили, и откакто организацията популяризира поредицата, разкриваща за скица за изземване на бизнеси, в която вземат участие доста магистрати.

Любена Павлова стана обществено известна през лятото на 2015 година с неправителствената организация " План Б ", в чиито управителни органи е. Ако се съди по интензивността на сдружението, може да се заключи, че идеята му беше да стачкува против тогавашния министър на правораздаването Христо Иванов, арбитър Калин Калпакчиев, тогава член на Висшия правосъден съвет, и ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов, както и да пази някогашния основен прокурор Сотир Цацаров.

В интервю за " Дневник " от това време учредителката Павлова твърди, че се бори против корупцията, която била на всички места, и че организацията се финансира от близки и родственици.

Интервюто ще бъде излъчено ден откакто прокуратурата проведе акция в ресторант, която по непотвърдена информация е обвързвана точно с Петьо Петров-Еврото. Преди няколко дни пък медиите получиха от неизвестен мейл фотоси на ресторанта " Осемте джуджета ", на които се вижда по какъв начин шефът на националното разследване Борислав Сарафов се среща с Петьо Петров.

В изяснителен текст към изображенията анонимният подател прецизира, че те са резултат от прилагани специфични разследващи средства по инспекция на Комисията за противопоставяне на корупцията, само че инспекцията е спряна, а материалите - унищожени с помощта на близостта на Сарафов със зам.-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев. Засега публична информация няма, а пред Би Ти Ви Сарафов съобщи, че е бил там по покана на Гешев, който бил чест клиент на заведението.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР