Схемаджии и изнудвачи от малка организирана престъпна група нарече министър

...
Схемаджии и изнудвачи от малка организирана престъпна група нарече министър
Коментари Харесай

Боил Банов: Къде ще учи детето ми, докато стане ясно, че ме заляха с помия?

Схемаджии и изнудвачи от дребна проведена незаконна група назова министър Боил Банов мъжете, създали записите в кабинета му през 2016 година, които популяризира журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева през вчерашния ден. 
 Банов е спомогнал за опрощаването на над 1 млн. лева Тях ги няма в правосъдния иск, настояват от Българска социалистическа партия  Боил Банов подготвен с оставка: От четири години ме рекетират с този запис  Елена Йончева със запис против министър Боил Банов
Записите са направени от двама души - Ангел Ангелов и Иво Костов, съобщи Банов по Нова тв. И изясни: " Един работи вътре в администрацията, други – извън. И по този начин се печелят планове " във връзка обвиняванията на левицата, че е ощетил страната с към 700 000 лв., спестявайки неустойката, която компанията реализатор на плана за Ларгото трябвало да заплати на страната за закъснение. 

„ При мен работят през трети лица. Изпращат ги, с цел да ми кажат, че в случай че не направя нещо, което желаят, ще ме съсипят, ще ме унищожат, ще ми разгонят семейството ”, изясни Банов. Той бе безапелационен, че публикуваният от Българска социалистическа партия запис е „ фалшифициран, нагласен и преднамерен ”. 

„ Това е страшна, непроверена мръсотия: хванаха едни изнудвачи, взеха от тях една мръсотия и ми я блъснаха на мен. Инфантилна стратегия… Интересно ми е дали Йончева се познава с тези изнудвачи. Но доста неприятно удари в мен, тъй като аз не съм тъкмо политик, избухлив съм и не съм се научил да поглъщам такива неща ”, разяснява още министърът. И добави, че цялата информация, която има по проблема, ще съобщи на прокуратурата.

Жална ни майка на всички, в случай че социалистите по този начин ще печелят избори и ще ръководят страна. Да посягаш на министъра на културата по този противен метод, значи да посягаш на цялата просвета ”, сподели още Банов. Той изрично съобщи, че планът за Ларгото е „ добре изпълнен и закономерен ”, макар че се случил много мъчно.

Министърът сподели още, че оставката му може да се смята за подадена. Той поличил поддръжка от премиера Бойко Борисов, който го посъветвал „ да не се предава ”. 

„ Само запитвам на мен къде ще ми учи детето, до момента в който тече инспекцията на прокуратурата, до момента в който стане ясно, че всичко е мръсотия, запита Банов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР