Шехерезада мълчи драматично. Снощи не тя, а цар Шахриар разказа

...
Шехерезада мълчи драматично. Снощи не тя, а цар Шахриар разказа
Коментари Харесай

Настрадин Ходжа за цар Шахриар, п….та от Кърджали и свободните медии

Шехерезада мълчи трагично. Снощи не тя, а цар Шахриар описа приказка. За европейския вилает, за кърджалийската елементарна п…а, дето ръководи Народното събрание, за Елена Йончева, зам.-министъра с „ къща за тъща “ и прочие дреболии от живота. Беше доста смешно. После стана доста тъжно, някои плакаха.
Да забележим, какво сме разбрали от изтеклия запис в YouTube.

Първо: Севда не е Шехерезада. Тя не е щерка на везира, а на полицая. Освен това държавно-партийната й роля е да търчи около Шахриар и да снима всекидневните му епични победи по пътя към съвършенството.

Второ: Приказките на Шахриар са доста сУрави и кУрави и не са за всяка уста лъжица. И като стана дума за уста: Как е „ простата п…а от Кърджали? Ехо, айде едно селфи, едно хорце, едно кючече… Кеф. А на бас, че няма да подаде оставка. Щастлива е да е такава, каквато споделя цар Шахриар.

Трето: Имаме приказка, разказана от царя, само че така наречен „ огромни медии “ мълчат, все едно нямаме приказка. Което значи, че така наречен „ огромни медии “ са свободни и никой не може да им въздейства, като ту стопира, ту пуска рекламно-финансовото кранче. Пълна, тотална, напряко мъчителна независимост на словото.

Четвърто: Май огромният шишко няма самообладание и почна да пуска записани приказки на цар Шахриар. Големият шишко обаче не знае какво ще стане идната седмица. Нека е изненада…

Българи, чувствайте се огряни от националната власт, която ви води към сияйните върхове на идиотизма. Води ви за носа. К’во друго желаете, п…и такива?!

Настрадин Ходжа-внук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР