Шефовете на ЦСКА-София чакат във вторник на стадион “Българска армия

...
Шефовете на ЦСКА-София чакат във вторник на стадион “Българска армия
Коментари Харесай

ЦСКА чака колумбиец, връща си и Макенджиев


Шефовете на ЦСКА-София чакат във вторник на стадион “Българска войска ” да дойде колумбийски футболист, който играе на поста централен нападател.

Той към този момент е контрактуван и в случай че мине сполучливо медицинските прегледи, ще подпише контракт, довериха от клуба пред " 24 часа ". В околните дни би трябвало да бъде завършен и прехвърлянето на тунизиеца с австрийски паспорт Сейфедин Чаби, голмайстор на водача във втора дивизия Рийд.

В същото време стана ясно, че вратарят на Пирин Благоевград Благой Макенджиев е пред завръщане на стадион “Българска войска ”, осведоми " Стандарт ". Играчът е разговарял с шефовете на ЦСКА и се чака да стартира подготовка с водения от Стамен Белчев отбор.

Националът към този момент има един престой на “Армията ” сред 2011 и 2013 година, като и тогава беше притеглен от Пирин. Той обаче не съумя да се наложи и отиде в Берое, където направи добра кариера.

В Пирин изпитват финансови усложнения и управлението няма да прави спънки на Макенджиев да се причисли към ЦСКА-София. В отбора от Борисовата градина той ще се конкурира за място под рамката с Витаутас Черняускас и Георги Китанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР