Шефовете на Локомотив (Горна Оряховица) излязоха с открито писмо във

...
Шефовете на Локомотив (Горна Оряховица) излязоха с открито писмо във
Коментари Харесай

Локо също срещу законопроекта за хазарта

Шефовете на Локомотив (Горна Оряховица) излязоха с намерено писмо във връзка със законопроекта на Валери Симеонов за хазарта. Публикуваме текста без редакторска интервенция: От управлението на ОФК " Локомотив " (Г. Оряховица) желаеме да изразим следната позиция по отношение на Законопроекта с изменение и допълнение за закона за хазарта номер 054-01-50 импортиран в Народното събрание на 04 юни 2020 година от депутата Валери Симеонов.
В законопроекта се предлага затварянето на всички игрални зали и преустановяване на дейноста им (чл. 4, алинея 4). Ясно е на всички, че хазартните компании са в помощ на доста спортни клубове, както е и в нашия клуб. Предоставените спонсорски средства от тяхна страна са от извънредно значимо значение за клуба ни.

ОФК " Локомотив " (ГО) е клуб, който в последните години се утвърди, като един от положителните тимове във Втора Професионална лига, а преди този момент през годините и в А, и Б група.

В ДЮШ на ОФК " Локомотив " (ГО) упражняват към 200 деца, състезаващи се във всички постоянни шампионати към БФС. Безспорен факт е, че нашият клуб е дал на родния футбол огромни имена от далечното и близкото минало. ОФК " Локомотив " (ГО) е един от дребното клубове в България запазил своята достоверност, тим който може да изпълни своя стадион.

Надяваме се законопроекта да бъде преразгледан и да се вземат нужните решения, които няма да се отразят на хазартните компании, с цел да продължат да бъдат в помощ, като спонсори в тези сложни времена на спортните клубове, в частност и на нашият футболен клуб.

С Уважение,

ОФК " Локомотив " Горна Оряховица

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР