Шефовете на Крумовград обмислят треньорска рокада, твърди Тема Спорт.Едва четири

...
Шефовете на Крумовград обмислят треньорска рокада, твърди Тема Спорт.Едва четири
Коментари Харесай

Христо Янев поема новака Крумовград?

Шефовете на Крумовград обмислят треньорска рокада, твърди " Тема Спорт ".

Едва четири кръга след началото на шампионата столът на наставника на отбора Неманя Миланович съществено се клати и се чака в идващите дни той да напусне поста си. Новакът в елита потегли със ефектен триумф при семейството на Лудогорец (3:1), само че по-късно бяха регистрирани три загуби от ЦСКА (0:1), Черно море (1:3) и Берое (0:2).

Особено е натежало последното проваляне, при което Крумовград изглеждаше пагубно в отбрана. Отбраната на новака позволи хлапашки неточности, а на моменти липсваше всякаква концепция и тактическа дисциплинираност, което разреши на домакините да отбележат два гола. В воин за старозагорци се трансформира Вини Трибуле, който вкара първото попадение, а след това след негов удар Алекс Колев си означи автогол. Камерунецът с френско поданство имаше още две чисти положения, а Франческо Селесте пропусна и дузпа, което избави Крумовград от погром.

Изключително слабата игра при гостуването в Стара Загора е вбесило клубните шефове и те към този момент са намерили заместител на Миланович. Става въпрос за носителя на купата на България с ЦСКА от 2016 година Христо Янев. Според добре осведомен източник двете страни към този момент са провели прелиминарен диалог и са постигнали кардинално единодушие. Янев за последно работи в Пирин, където съумя да сътвори чудото и избави благоевградчани от изпадане. В последна сметка два дни преди да стартира подготовка за новия сезон той бе известен от шефовете на орлетата, че няма да продължи да води тима. При състояние, че се съгласи да застане отпред на Крумовград, Янев ще има опцията да работи с някогашните си ученици в Пирин - Янко Георгиев, Вячеслав Велев, Реян Сенхаджи и Андрей Йорданов, които си потеглиха от Благоевград, поради финансовата рецесия и некоректното отношение на управлението към тях.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР