Шефовете на Интер ще имат кризисна среща със старши треньора

...
Шефовете на Интер ще имат кризисна среща със старши треньора
Коментари Харесай

Шефовете на Интер на спешна среща с Индзаги

Шефовете на Интер ще имат спешна среща със старши треньора Симоне Индзаги във вторник, оповестяват италианските медии. „ Нерадзурите “ позволиха неприятна загуба в неделя с 0:1 при гостуването си на Болоня и след нея шефовете на клуба резервираха безмълвие. Единствено треньорът Индзаги и нападателят Лаутаро Мартинес бяха тези, които показаха разочарованието на тима.

Възможно е управлението на тима да се възползва от опцията да даде изказване след отрицателния резултат. Освен това медиите на Апенините оповестяват, че на следващия ден те ще се срещнат с Индзаги и неговия щаб.

Интер загуби много точки в последните два месеца, като не съумя да завоюва против Монца, Емполи, Сампдория и Болоня. В резултат на това „ нерадзурите “ бяха догонени от градския противник Милан, а Рома и Лацио са с мач по-малко и при техни победи също ще са в непосредствена непосредственост до вицешампионите.

Скудетото към този момент е мираж за Интер, откакто Наполи има преднина от цели 18 точки. Голямата цел пред отбора остава класиране в Топ 4 на Серия А.  Бордът на Интер ще се надява и на положително показване в Шампионската лига, където Интер завоюва първия си мач от елиминациите против Порто с 1:0. Тепърва предстоят и конфликтите с Ювентус от полуфиналите за Купата на Италия.

Inter Milan Directors To Hold Crisis Talks With Simone Inzaghi Tomorrow As Decisive Months Loom, Italian Media Report
— SempreInter.com (@SempreIntercom)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР