Шефовете на Челси са се свързали със своите колеги в

...
Шефовете на Челси са се свързали със своите колеги в
Коментари Харесай

От Челси вече са започнали разговори за Неймар, твърдят във Франция

Шефовете на Челси са се свързали със своите сътрудници в Пари Сен Жермен и даже към този момент са провели първични диалози за възможен трансфер на Неймар в Лондон, оповестява “Льо Паризиен ” тази заран. Френското издание даже стига по-далеч и твърди, че притежателят на отбора Тод Боели даже е отлетял за Париж, с цел да води персонално договарянията за бразилския национал.
 Мъките на Челси не престават и в Шампионската лига, Борусия (Д) е по-близо до 1/4-финалите Мъките на Челси не престават и в Шампионската лига, Борусия (Д) е по-близо до 1/4-финалите
“Сините от Лондон ” похарчиха над половин милиард евро в последните два трансферни прозореца след идването на Тод Боели начало на отбора, само че представянето на отбора продължава да криволичи. Анализаторите показват като един от най-сериозните проблеми на тима точно неналичието на класен нападател, който да бележи задоволително попадения.
 Познат воин зарадва Байерн в първото деяние от спектакъла против ПСЖ Познат воин зарадва Байерн в първото деяние от спектакъла против ПСЖ
Неймар е част от ПСЖ от лятото на 2017-а, когато за него бяха платени 220 милиона евро и сега има контракт до 2025-а. Още през предишното лято обаче се появиха информации, че той не е доста мечтан от новото спортно-техническо управление на парижани. Тези изказвания се ускориха още веднъж в последните дни, откакто бяха позволени три следващи провали от Пари Сен Жермен, а в пресата във Франция се приказва, че точно Неймар и Маркиньос са влезнали в спор с Кристоф Галтие след провалянето от Монако през уикенда.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР