Шефове подаряват на служителите си ваксини за грип. Това разкриха

...
Шефове подаряват на служителите си ваксини за грип. Това разкриха
Коментари Харесай

Шефове подаряват ваксини за грип

Шефове подаряват на чиновниците си ваксини за грип. Това разкриха фармацевти, написа в. "Телеграф ".

Оказва се, че през тази година се следи наклонност притежатели на дребен бизнес да купуват по няколко бройки от серумите и да ги раздават на своите подчинени, с цел да не боледуват през зимата. Преди броени дни в една от аптеките във Велико Търново влезнал мъж, който изискал 10 ваксини. На въпроса на фармацевтката защо са му толкоз доста, мъжът обяснил, че ще направи подарък на подчинените си, като ги имунизира гратис.

"Миналата година едвам не ми се наложи да затворя офиса поради неналичието на чиновници, съвсем до един бяха в болничен. Затова в този момент избирам да дам някой лев, само че да си ги запазя здрави и работоспособни ", обяснил индивидът.

За такива случаи споделят и чиновници на разнообразни компании в обществените мрежи. "Преди няколко дни шефът ни събра и сподели, че е купил ваксини за всички, дори за чистачките. След това пристигна здравна сестра да ни ги сложи. За пръв път се ваксинирам срещу грип, в случай че не беше това, нямаше да си слага ", споделя жена във Facebook.

Въпреки новата наклонност обаче, аптекарите в множеството обитаеми места споделят, че търсенето на противогрипни ваксини е едва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР