Шефката на Роскино и кинокритичката Екатерина Мцитуридзе разказа пред The

...
Шефката на Роскино и кинокритичката Екатерина Мцитуридзе разказа пред The
Коментари Харесай

Палавият продуцент Харви Уайнстийн свалял и шефката на Роскино

Шефката на Роскино и кинокритичката Екатерина Мцитуридзе описа пред The Hollywood Reporter за похищения от страна продуцента Харви Уайнстийн по отношение на нея. По нейни думи тя срещнала за пръв път Уайнстийн през 2003 година на Берлинския кинофестивал. Това се случило в хотела, където тя правела изявление с артиста Джордж Клуни. След изявлението Уайнстийн я поканил на обяд в стаята си, на което Мцитуридзе не се съгласила. През 2004 година на Венецианския кинофестивал Уайнстийн още веднъж я поканил в стаята си и отново получил отвод. Но този път Мцитуридзе показала " дипломатичност " и му определила среща на кафе.

На срещата пристигнал асистент на Уайнстийн и споделил, че продуцентът не се чувствал добре и още веднъж поканил телевизионната водеща в стаята му. Тя се съгласила да отиде в наличието на помощника, само че оня се изпарил съвсем незабавно, откакто влезнали в стаята.

При влизането си Мцитуридзе видяла приготвена маса и самия Уайнстийн, който бил единствено по халат. Той й предложил " да се отпусне " и добавил, че той в " това бил гуру ". Спасило я единствено идването на келнера, който донесъл лед за шампанското, тя съумяла да се възползва от момента и избягала.

Отното те се видели в Кан през 2014 и 2015 година Уайнстийн се държал доброволно и я съветвал да " не помни за всичко " и " да бъде мъдро момиче ".
По информация на международните медии, в продължение на 30 години продуцентът принуждавал свои сътрудници и доста известни актриси към интимна непосредственост. При отвод, той заплашвал дамите, че ще имат проблеми в професионалната сфера.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР