Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева гневно отговори

...
Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева гневно отговори
Коментари Харесай

Илиана Раева отговори на депутатката, възмутила се от участието на гимнастичките ни в реклама за билетчета

Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева яростно отговори на разразилия се през днешния ден парламентарен въпрос, намесил името на федерацията и Националния тим по художествена гимнастика.

Раева скочи против депутатка от Българска социалистическа партия Теодора Халачева с пост в обществената мрежа Facebook. Причината - че се е възмутила от присъединяване на "златните " ни девойки в телевизионна реклама на лотарийни билети. Питането на младия народен представител Халачева бе от парламентарната естрада на днешния парламентарен надзор, от където и Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила й отговори.

Теодора Халачева изрази терзания по отношение на това, какъв образец се дава на младите с тази реклама.

Симеонов увери, че е разпоредил инспекции от ДАЗД, Съвет за електронни медии и Комисията по хазарта. Вицепремиерът се усъмни даже в това дали всички лица в рекламата са пълнолетни.

Публикуваме отговора на Илияна Раева без редакторска интервенция:

"ГОСПОЖО ДЕПУТАТКЕ, След малко ще Ви отговоря на НЕистините, с които сте занимавала депутатите в ПАРЛАМЕНТА тази заран, само че тъй като не виждам телевизия, та още не знам коя сте тъкмо, по какъв начин Ви е името, коя партия в Народното събрание представлявате и какви тъкмо сте ги....... говорили! Разказаха ми на две, на три, само че никой не е запомнил името Ви, с цел да ми го каже. Ще Ви отговоря мнооооого обширно, само че преди този момент ще се срещна с точните Ви обвинявания и ще намеря визията Ви на фотография от интернет!
Моля за самообладание! ", написа яростно Раева във Facebook.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР