Шефът на Вагнер лично агитира затворници в Русия да се

...
Шефът на Вагнер лично агитира затворници в Русия да се
Коментари Харесай

Шефът на Вагнер към руснаците: Или пандизчиите, или пратете вашите деца на фронта – решавайте сами

Шефът на " Вагнер " персонално пропагандира пандизчии в Русия да се включат в съветската войска в Украйна. Това стана ясно, откакто от компанията потвърдиха достоверността на появил се преди дни любителски клип. " Шестмесечна работа, прошка, с опция за удължение на контракта, само че и разстрел при бягство. " Това дава обещание той в клипа на група пандизчии. 

Клипът предизвика доста сериозни мнения измежду руснаците.

Руският олигарх Евгений Пригожин, притежател на частната военна компания „ Вагнер “ и именуван Готвача на Путин, коментира публично клипа, сочи, че ЧВК и той персонално организира вербовка в средите на пандизчии, които да изпрати на фронта в Украйна. " Ако на някой не му харесва, да изпрати на фронта децата си ", разяснява Пригожин, съобщи OFFnews.bg.

Отговорът на публикуваното в четвъртък видео, където Евгений Пригожин приказва пред строени в каре криминалисти в Изправителна колония №6 в Марий Ел пристигна в жанр „ Вие питате – ние отговаряме “ като отговор на въпрос, заложен от редакцията на обичания вестник на Путин „ Комсомолская истина “.
Въпросът на „ Комсомолката “, както е известно изданието, е изискан в родолюбив дух:

„ Сега се появяват доста информации за това, че ЧВК „ Вагнер “ сполучливо води война на бахмутското направелине и играе една от основните функции в спецоперацията.

Също по този начин мнозина изричат мнението за нуждата за привличане на пандизчии за присъединяване в СВО след излизането на видеоматериал, на който човек, наподобяващ на вас, приказва пред тях. Ние не задаваме въпрос за присъединяване на Евгений Викторович в това, ние просто желаеме да получем неговото експертно мнение.

Отговорът идва от пресслужбата на една от фирмите на олигарха – главния му актив „ Конкорд “, който се занимава с кетъринг и поради който Пригожин се снабди с прозвището Готвача на Путин.

„ Най-накрая чух мъдра и сбита дефиниция. Като експерт-любител мога да ви кажа моето мнение. Както ми се коства група незнайни лица, които естествено за нас всички там ги няма, прелестно води война на бахмутското направление по следните аргументи.

Първо, те са патриоти и не могат да позволен срам за своята Родина.

Второ, те са експерти от най-високо равнище и доста от тях, както ми се коства като виждам на фотосите въодушевените им лица, са минали десетки войни, готвейки се за най-великия ден, когато би трябвало да се пази горещо обичаната татковина.

Трето, както ми се коства чисто от мои наблюдения и разбори, те имат напасната до най-малките дреболии система а ръководство, с която се занимават, може би, не най-изтъкнатите персони, само че не и тотални дебили. Аз по този начин си допускам, изхождайки от уроците на предишното, актуалното и бъдещето, че тия не тотални дебили не употребяват парфюми Chanel и не се разпускат в коли с кожен салон Napa, а лазят по мазета и окопи с цел да държат обстановката под надзор.

Минаваме към идващия въпрос. Безусловно, в случай че аз бях пандизчия, аз бих мечтал да се влея в този колективен колектив, да имам опция освен да изкупя дълга си пред родината, само че и да го върна с рента. И последна записка: тези, които не желаят да води война ЧВК, пандизчиите, който разсъждава на тази тематика, който не желае нищо да прави, и на който тази тематика не му харесва – изпратете на фронта децата си. Или ЧВК и пандизчиите, или вашите деца – решавайте сами.

Въобще, в случай че обобщя всички ваши въпроси, какви пандизчии, каква ЧВК, какъв човек, наподобяващ на Пригожин? Русия постоянно е била, е и ще бъде под надеждната отбрана на съветската войска. "

Между редовете в изказването на Евгений Пригожин макар ласкавите думи за съветската войска в последния ред, би трябвало да се чете рецензия към висшето военно управление - в случай че тия в редиците на ЧВК са не тотални дебили, то други, излиза, са тотални. И това са тези, които " употребяват парфюми Chanel и разпускат в коли с кожени салони " - особено държание за актуалния съветски генералитет. 

Шестмесечна работа, прошка, с опция за удължение на контракта, само че и разстрел при бягство.

Така наподобява опитът за набор на наемници за най-известната съветска частна военна компания (ЧВК) " Вагнер ", публикуван от последователи на най-известния критик на Кремъл Алексей Навални.

От думите му се схваща, че " Вагнер " търси хора на възраст сред 22 и 50 години (за по-младите е нужно единодушие в писмен тип от близки). Нужна е добра физическа форма - най-бързите оцеляват повече. Търсят се единствено щурмоваци, каквито са " 60% от моите момчета ", изяснява Пригожин. Събеседването с всеки искащ ще продължи два-три часа, съобщи Дневник.

" Представител съм на частна военна компания. Навярно сте чували - назовава се ЧВК " Вагнер ", изяснява Пригожин, който не се показва като притежател, управител или човек, който финансира свързваната с него компания.

Изрежда " греховете " пред бойците. Първият е дезертиране: никой не отстъпва, нито се дава в плен. Вторият - алкохолът и опиатите. Третият - мародерството, " в това число с****лни контакти с локални дами ".

Войната е тежка. Не наподобява на никакви чеченски и други сходни. Имам разход на муниции близо два и половина пъти по-голям, в сравнение с в Сталинград.

Задачата е за половин година: който желае, може по-късно да се прибере (и да бъде помилван), в противоположен случай може да остане.

Телата на починалите ще се транспортират до място, указано в наследството им, и ще бъдат заровени на Алеята на героите в градовете, където ги има.

Каквито и опасности да крие наемничеството за " Вагнер ", то може да е по-перспективно за някои, да вземем за пример хората, които може да бъдат изкарани от пандиза единствено от " двама: Аллах и Бог " - в ковчег.

" А аз ви набирам живи, само че не всеки път ви връщам живи ", споделя. Който обаче счита, че не е попаднал " където би трябвало " в спора, ще бъде разгласен за беглец и разстрелян (независимо че това е възможно единствено по военновременните закони, а Русия, официално, не е във война).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР