Шефът на реферите Хауърд Уеб призна, че Ливърпул е трябвало

...
Шефът на реферите Хауърд Уеб призна, че Ливърпул е трябвало
Коментари Харесай

Хауърд Уеб признава, че проверката на PGMOL е установила, че служителите са допуснали скъпоструваща грешка в мача Ливърпул срещу Арсенал

Шефът на реферите Хауърд Уеб призна, че Ливърпул е трябвало да получи дузпа след играта с ръка на Мартин Одегаард на Анфийлд предишния месец.

Капитанът на Арсенал Одегаард очевидно овладя топката, само че реферът Крис Кавана не даде прецизен удар макар инспекцията на VAR. Това провокира огромен спор с шефа на Ливърпул Юрген Клоп, който настоя, че е трябвало да бъде дадена дузпа, до момента в който отбраната на Одегаард беше, че той се е подхлъзнал и е поставил ръката си, с цел да се подпре, когато е докоснал топката.

Шоуто на формалните лица на мача Mic’d Up възпроизвежда аудиото на VAR, което взема решение, че не е дузпа, защото Одегаард се е подхлъзнал и са помислили, че той се пробва да се отдалечи от топката. А шефът на PGMOL Уеб сподели: „ Мисля, че това е решение, при което не стигнахме до вярното решение.

„ Той получава голямо преимущество, като връща ръката си назад към топката. Цялата противоположна връзка, която получихме по-късно, беше, че играта чака дузпа и бих се съгласил. ” Това беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР