Шефът на правителствения Авиоотряд 28 ген. Тодор Коджейков е поредният

...
Шефът на правителствения Авиоотряд 28 ген. Тодор Коджейков е поредният
Коментари Харесай

Освобождават ген. Коджейков от Авиоотряд 28?

Шефът на държавния Авиоотряд 28 ген. Тодор Коджейков е следващият върховен държавен чиновник, който най-вероятно ще бъде заменен от служебното държавно управление. Той е на поста към този момент 6 години, написа " Фрогнюз ".

" Отстраняването на Коджейков ще е напълно разумна и призната от специалистите като наложителна стъпка.

Коджейков обаче би трябвало да каже доста неща към потреблението на отряда от властта, за които се приказват невероятни неща.

Кашата около полета с дарения на пилци и артикули на пеевска компания за Обединените арабски емирства и изпратени от ОАЕ медицински консумативи и фурми за нас, българите става все по-голяма. Около интервенция от април 2020 година с присъединяване на държавното управление " Борисов 3 " към момента има доста незнайни, а изказвания, идващи от едно и също място, са меко казано спорни. Вярно, че полетът бе осъществен със аероплан на частна самолетна компания, само че организацията, съгласно осведомени, е предходна през Коджейков, тъй като задачата е предвождана от член на държавното управление - министърът на стопанската система по това време Емил Караниколов.

В разнообразни кръгове интензивно се приказва, че на борда не е имало единствено пилета, краставици или каквото още там е натоварено в София, само че и един доста скъп товар – загатва се голямо количество пари. Разбира се, това са към този момент единствено клюки.

Въобще е редно ген. Коджейков да даде прецизен доклад за доста други полети, забулени в загадка и предизвикващи редица въпроси ", молят от " Фрогнюз ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР