Шефът на полицията в Берлин каза, че хиляди полицаи ще

...
Шефът на полицията в Берлин каза, че хиляди полицаи ще
Коментари Харесай

Хиляди полицаи ще следят за протести и фойерверки в новогодишната нощ в Берлин

Шефът на полицията в Берлин сподели, че хиляди служители на реда ще наблюдават за спазването на възбраната за митинги и потреблението на фойерверки в огромна част от немската столица в новогодишната нощ, съобщи Асошиейтед прес.

Барбара Словик съобщи, че органите на реда са готови за опцията съперници на рестриктивните мерки поради ковид или леви екстремисти да подценен възбраната за демонстрации.

Тази седмица немски съдилища отхвърлиха правни искове против възбраната за осъществяване на публични събирания в Берлин в новогодишната нощ и в първия ден от новата година, наложена от управляващите поради пандемията.

Вместо годишното зрелище навън при Бранденбургската врата, което постоянно притегля стотици хиляди хора, уредниците са планували виртуално събитие, което да бъде гледано от къщи.

Канцлерката Ангела Меркел ще употребява обичайното си новогодишно послание, с цел да призове за единение в битката против пандемията. Това излиза наяве от публикувания авансово от пресслужбата ѝ текст на речта, която ще бъде излъчена по малкия екран по случай Нова година, съобщи ДПА.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР