Шефът на младите, ведрите и усмихнатите, бъдещият министър-председател на България,

...
Шефът на младите, ведрите и усмихнатите, бъдещият министър-председател на България,
Коментари Харесай

Журналистката Юлиана Методиева за Кирил Петков и протежето му от ДКК: Звездите от Продължаваме промяната с принос в брандирането на нахалството, шмекерството и непукизма като добродетели

Шефът на младите, ведрите и усмихнатите, бъдещият министър-председател на България, е назначил Ваня Караганева за втори шеф на ДКК само поради усмивката й! Няма никакво подозрение в това в случай че се огледа известието от през днешния ден на многострадалната консолидационна компания. Че каква друга забележима причина Кирил Петков да постави толкоз неподозирано несъответстващ човек е, с изключение на тази – усмихвай се, Let’s the Sun shine, животът е прелестен. Бедна ни е фантазията по какъв начин той в бъдеще време ще менажира човешкия запас за кабинета на Промяната, написа в коментар журналистката Юлиана Методиева.

Ето какво още разяснява тя:
свързани новини27920преди 1 часа86635на 29.11.2021
Краткият отговор на " по какъв начин " е: с импровизации и вътрешен глас. Дългият отговор води към Дондуков 2. Там стратегът Александър Маринов по никакъв метод не пречи на палавите импровизации на Харвардския ученик. Даже в противен случай. Окуражава ги, тъй като основното е да се изкорени вечно моделът „ Борисов “ фамозен с тъпите си калинки в бордове, министри и зам. министърки.

В ситуацията на икономическата ледена пързалка, в която ха наляво, ха надясно, бъдещият ни министър-председател се готви да пързаля бизнеса, налозите и енергетиката, той наподобява ще го играе фамозният маг Давид Коперфилд. Симпатично е и радва предколедно душата. Затова звучи дребнаво да се ядосваме на обстоятелството, че лейди Караганева е стартирала трудовите си връзки в консолидационната компания в нарушаване на Търговския закон.

Нали към този момент го гледахме този филм когато Кирил Петков стана министър на стопанската система в служебния кабинет на Румен Радев без Канада да подозира, че той към този момент не й е жител? Гледахме го. Тогава кого впечатлява към този момент събитието, че Караганева била имала трудови правни отношения с различен шеф, а пропуснала да го заявила. Имала, е и? Логично е също по този начин тя да е вършела без да пита безобразни неща в ДКК. Еднолични решения, уволнения, предопределение на оръжейни търговци с забранен достъп до секретите на компанията...Леле! Подозирам, че изчегъртаните чиновници от ГЕРБ в регулаторите несъмнено към този момент си късат ризите си от злоба.

Звездите от Продължаваме промяната имат безспорен принос в брандирането на нахалството, шмекерството и непукизма като настоящите политически добродетели на политическия пазар. След Петков летвата е вдигната толкоз нависоко, че храбреци да я прескочат не се виждат.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР