Шефът на Макларън Зак Браун обясни, че в договора на

...
Шефът на Макларън Зак Браун обясни, че в договора на
Коментари Харесай

Зак Браун: Ландо Норис не може да си тръгне

Шефът на Макларън Зак Браун изясни, че в контракта на звездата на отбора Ландо Норис няма уговорка за предварителното му освобождение. Причината за това конкретизиране са набиращите скорост клюки, че британецът може да си потърси различен отбор, защото представянето на Макларън се утежнява и тимът е застрашен от рецесия, от която може да излезе след 2-3 години.

Норис има контракт с Макларън до края на сезон 2025, само че в английската преса на няколко пъти към този момент се появява информация, че той е огромният любимец за мястото на Люис Хамилтън в Мерцедес, в случай че 7-кратният международен първенец реши да напусне спорта.

Браун разясни, че Норис няма опция да си тръгне предварително, само че може да реши да преподписва с тима, в случай че представянето на Макларън не се усъвършенства в близко бъдеще.
 Перес: На пистата имаше безразсъден трафик Перес: На пистата имаше безразсъден трафик
„ Всички ние сме тук, с цел да побеждаваме – изясни Браун. – Ландо е благополучен в нашия тим, той вижда напредъка ни, той е същински отборен състезател. Все още имаме време, с цел да му потвърдим, че можем да му осигурим автомобил, с който той да побеждава. ”
 В Мелбърн няма да вали до края на уикенда В Мелбърн няма да вали до края на уикенда
Другият водач на Макларън този сезон е дебютантът Оскар Пиастри, като поради него предварително от контракта му с отбора беше освободен Дениъл Рикардо, който в този момент е авариен водач в Ред Бул.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР