Шефът на КЕВР пази социалният мир в страната. Бизнесът плаща

...
Шефът на КЕВР пази социалният мир в страната. Бизнесът плаща
Коментари Харесай

Красимир Дачев със стряскаща прогноза за цените на тока

Шефът на КЕВР пази общественият мир в страната. Бизнесът заплаща за ток 329 лева, а хората 119 лв.. Както са тръгнали нещата, до НГ токът ще стигне до 500 лв., колкото и да ги натиска КЕВР. Има и една далавера с въглеродните излъчвания в Европа. Продавам на Фонда за 2 евро, а закупувам за 60 евро. За газта се заплаща 50% от излъчванията. Това съобщи икономистът и заместник-председател на БТПП Красимир Дачев в ефира на Нова телевизия.

По думите му политиците не избавят стопанската система, а я потискат. " Играят си на избори, а стопанската система е моторът, който движи всичко ", безапелационен е той.

Като се приказва с държавни служители е доста сладко. Ако желаят да ти кажат да - то намират причини да го създадат, а в случай че желаят да кажат не - то тогава намират и законови аргументи да ти кажат не.

Това, което се случва е една снежна топка, която стартира да се върти от доста високо. Това, което се случва е като Жан-Виденовата зима. Инфлацията ще тръгне нагоре, предприятията ще спрат. Много мъчно може да се спре тази лавина. Политиците не схващат, че оказват помощ ли на стопанската система, оказват помощ и на хората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР