Шефът на Хеброс бус Веселин Дошков за пореден път заплаши

...
Шефът на Хеброс бус Веселин Дошков за пореден път заплаши
Коментари Харесай

Дошков пак плаши с протести, чака пари от общината

Шефът на " Хеброс бус " Веселин Дошков за следващ път заплаши със прекъсване на курсовете по междуселищните и градските линии в Пловдив, като е дал краен период през днешния ден следобяд, оповестява 24 часа. 
Прочетете още
Чакал община Пловдив да му преведе 463 000 лв., които страната отпуснала за подкрепяне на междуселищния превоз по 11-о разпореждане на Министерския съвет.

" Фактурите са пуснати, стоят и чакат в общината. А те лъжат, че ще ги преведат. Това са заплати и ваучери на хората, които чакат ", добави Дошков. По думите му община Пловдив разпределя средствата и за междуселищните линии, които той обслужва. Те са по направленията Марково, Храбрино, Голям чардак, Панагюрище, Карлово, Хисаря и други

" Ще спра междуселищните транспорти, само че сътрудниците от градския превоз също ще преустановят, тъй като хората си чакат парите. Хората от цяла България си ги получават ритмично, единствено тук всичко става със кавги ", ядосан е шефът на " Хеброс бус ".

Зам.-кметът по превоза Тодор Чонов увери, че след обстойни инспекции за осъществената работа през днешния ден парите са подредени и след обед ще постъпят в сметките на сдружението.

" Вместо непрестанно да плаши, да вземе да си извършва курсовете, защото и хората в Пловдив и в региона са пострадали от неговата активност ", разяснява Чонов.

Това е следващата закана на Дошков, който при всяко закъснение на заплащанията плаши с блокади. Сигналите и недоволствата обаче против компанията транспортьор са десетки. Автобусите на компанията не се движат по разписание, в Марково хората проведоха подписка против нередовните автобуси, а в края на юли регионалният шеф изиска незабавна инспекция на курсовете. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР