Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге очаква промени във финансовата

...
Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге очаква промени във финансовата
Коментари Харесай

Румениге: Всички клубове в Европа се опитват да намалят заплатата на футболистите си

Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге чака промени във финансовата конструкция на огромните европейски тимове. Трансферните суми разумно ще бъдат по-малки заради рецесията, подбудена от пандемията. Според Румениге клубовете ще трансформират структурата на заплатите. " Това, което слушам, е, че всички клубове в Европа се пробват да понижат разноските си за заплати. Всеки, без значение дали е огромен или дребен, има своите проблеми ", съобщи той пред " Билд ".

Румениге разяснява и слуховете, че Байерн се интересува от халфа на Интер Марсело Брозович, като съобщи, че двата клуба не са контактували. Той похвали " нерадзурите " и работата на Антонио Конте.

" Стабилността в представянето и тактиката са доста забавни. Това се дължи на Конте, който свърши страхотна работа. Вижда се, че Интер е друг от този, който беше, когато той дойде преди две години. Удоволствие е ги гледаш по малкия екран ", показа шефът на баварците.

Той приказва и за треньора на Байерн Ханзи Флик, който е вид за селекционер на Германия: " Би било полуда да пуснем Флик рано. Това е най-успешният интервал в историята на Байерн. Мисля, че е правилно от федерацията да не контактуват с треньор, който има контракт след юни 2021 година "

" В момента сме първенци във всички шампионати. На върха сме в ранглистата на УЕФА. Нашият тим има две мощни страни: доста високо качество и почитание към всеки противник. Не излизаме на терена с надменност и концепцията, че към този момент сме спечелили. Разликата сред времето преди вируса и в този момент е, че няма разлика дали играеш вкъщи или като посетител, тъй като няма почитатели ", сподели още Румениге във връзка триумфите на Байерн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР