Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на участниците от синия

...
Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на участниците от синия
Коментари Харесай

Шеф Ангелов даде втори шанс на участници в Hell’s Kitchen

Шеф Виктор Ангелов даде втори късмет на участниците от синия тим . В снощния епизод на Hell’s Kitchen България трима от готвачите бяха номинирани за изпъждане – опитните Цанко, Васил и Асен. Тримата кулинари, които постоянно се спречкват в Кухнята на Ада, изненадващо бяха помилвани от началник Ангелов и ще би трябвало потвърдят, че заслужават мястото си в шоуто.

Безупречното показване на Станислав по време на вечерната резервация го трансформира в единствения участник, незастрашен от изпъждане при сините . Червените също готвиха чудесно, а двата тима издадоха общо 131 чинии – самобитен връх за Hell’s Kitchen България.

Звездният тим също се избави от елиминация. Те победиха сините в предизвикателство, в което трябваше да сготвят съвременни версии на типичен ястия за Великден. Въпреки триумфа им, при известните участници още веднъж се появи напрежение. Този път за вниманието на началник Ангелов. Между поп-фолк дивата Роксана и риалити звездата Виктория Капитонова прехвърчаха искри, а певицата даже се разплака, откакто началник Ангелов ѝ увеличи звук.
 
 хелс китчън нова NOVA

В Кухнята на Ада става все по-напрегнато, а в епизода на шоуто във вторник вкусовите рецептори на участниците ще бъдат подложени на тестване и те ще би трябвало да познават съставките на първокласни сърф и търф ястия. Мастър клас с топ сладкар още веднъж ще изпита уменията на кулинарите, а вечерната резервация ще е с висок залог – най-малко един от тях ще си тръгне от шоуто и ще се сбогува с фантазията за 100 000 лв..

Гледайте идващия епизод на Hell’s Kitchen България във вторник от 20:00 ч. по NOVA.
Актуални вести може да откриете в уеб страницата на  , и на предаването.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР