Шеф Петров или Боби Кьоравото, както е по-известен сред колегите

...
Шеф Петров или Боби Кьоравото, както е по-известен сред колегите
Коментари Харесай

Край С Шеф Петров! От Гилдията Се Разпяха, Животът Му Рухна! Вижте Истината За Боби Кьоравото!

Шеф Петров или Боби Кьоравото, както е по-известен измежду сътрудниците си попадна под обстрела на Мариела Нордел. Готвачът, който е измежду най-арогантните съквартиранти в този сезон на ВИП Брадър лъже за трудовата си биография.

Според думите на Петров той бил на работа в испанския ресторант „ Кастийо де Хавиер ”. Нордел разкри, че заведението се намира единствено на няколко крачки от вкъщи на някогашния й брачен партньор. И дамата разговаряла с боса на ресторанта. Който от както е отрит през 1989 г е единственият основен готвач до през днешния ден, предават от hotarena.net.

Шефът си спомня за Боби Петров. Който се занимавал с чистенето на рибите и отговарял за,местата, напомня си Хавиер Рикари, написа разкрития.ком.

Преди 10 години Шеф Петров се завръща безславно в родината от чужбина. Той се опитва да завърти бизнес в три ресторанта. Които не са се водили на негово име. А на родственици и близки на брачната половинка му. По-късно през 2014 дамата на Боби Петров и още четирима съдружника основават компанията „ Сикрет спот ”, която по-късно става известна като заведението на Шеф Петров в курорта „ Свети Влас ”. Само година по-късно имуществото на компанията е запорирано от една от банките.

След още една година и друга компания на прехваленото шефче „ Шеф Петров ” ООД в столицата я сполетява същата орис,.

През тази година пък Боби Петров се снабдява с нова компания. Зад името, на която е фамозният му ресторант. За в този момент към нея няма банкови искания. Но в случай че би трябвало да сме почтени компанията е едвам на няколко месеца, разкрива Нордел.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР