Шеф Андре Токев изживя един от най-кошмарните моменти от живота

...
Шеф Андре Токев изживя един от най-кошмарните моменти от живота
Коментари Харесай

Топ кулинарят шеф Андре Токев е катастрофирал с чисто новия си поръчков Мерцедес

 Шеф Андре Токев изживя един от най-кошмарните моменти от живота си. Кулинарният гуру е аварирал и е потрошил до неразбираемост поръчков " Мерцедес ".

Инцидентът е станал това лято във Варна, пише лайфонлайн.бг. Според информацията злополуката се случва в малките часове на денонощието по пътя Златни пясъци - Варна, а Андре Токев е единствен участник в ПТП-то.

Както е добре известно, кулинарят от " Мастър Шеф "  има едноименен ресторант в новооткрит петзвезден хотел в курорта " Св. Св. Константин и Елена ", който е единствено на 10 км. от центъра на Варна, заради което и постоянно пътува до морето.

Пътува с чисто нов поръчков " Мерцедес "  Х класа, брандиран с неговото име. Запознати настояват, че белият пикап е нафрашкан с фул пакет екстри и коства най-малко 300 хиляди лв.. Точно с него Токев самокатастрофирал, блъскайки се в стена, откакто губи надзор над мощния си автомобил.

Като по знамение се избавя без съществени пострадвания от подсигурения автомобил, само че пристигналите на място патрули от полицията установяват, че първокласното возило е смазано до неразбираемост и е тотална вреда.

Макар и регистриран, случаят се пази в загадка, като допълнението е, че книжката на лидера е отнета. Дали Токев е управлявал в нетрезво положение, към този момент не излиза наяве.

Припомняме, че сега Андре Токев и екипа от кулинарни към този момент сортират евентуалните участници в шестия сезон на кулинарната конкуренция " Мастър Шеф ", която ще се завърне в ефира на bTV през пролетта
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР