Шаван Джабарин иска да знае кога ще бъде достатъчно: Кога

...
Шаван Джабарин иска да знае кога ще бъде достатъчно: Кога
Коментари Харесай

Ще разпореди ли американски съд на Байдън да спре „съучастието“ в геноцида в Газа?

Шаван Джабарин желае да знае по кое време ще бъде задоволително: Кога броят на смъртните случаи в Газа ще бъде задоволително висок, с цел да постави завършек на президента на Съединените щати Джо Байдън неговата недвусмислена военна и дипломатическа поддръжка за Израел?

„ Колко палестински цивилни би трябвало да бъдат убити, до момента в който той каже: „ Този ​​брой е задоволителен? “ Колко? Два милиона палестинци? Един милион? 700 000? [Би било] добре, в случай че може да ни каже кое число разсънва човешката му съвест. “

Джабарин, генералният шеф на палестинската правозащитна група Ал-Хак, сподели, че войната на Израел против линията Газа не би била допустима без поддръжката на Съединени американски щати.

Израелската военна акция умъртви повече от 25 000 палестинци, а чиновници на Организация на обединените нации и други специалисти неведнъж предизвестяват за риск от геноцид.

И въпреки всичко, откогато войната стартира при започване на октомври, администрацията на Байдън заобиколи Конгреса, с цел да даде зелена светлина за продажбата на оръжие на Израел и блокира напъните за ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР