ШАРЛОТ Доусън сподели невероятната си загуба на тегло - със

...
ШАРЛОТ Доусън сподели невероятната си загуба на тегло - със
Коментари Харесай

Шарлот Доусън демонстрира невероятната си загуба на тегло с 1,3 камъка, като разкрива, че е свалила два размера рокля за шест седмици

ШАРЛОТ Доусън показа невероятната си загуба на тегло - със занимателен видеоклип, показващ минуса на нейните старания.

Телевизионната риалити звезда отиде в Instagram, с цел да показа страховит нов гащеризон, разкривайки, че за времето, належащо за идването му, тя е отслабнала прекалено много, с цел да се побере в него.

Облечена в цялостен искра, Шарлот наподобява възхитена, само че по-късно се обръща към майка си на назад във времето и разкрива, че е необятен на бедрата и задника си.

Хващайки чатала, тя съобщи: „ Вижте торбестата ми майка с фенгита! “ до момента в който майка й по-късно дърпа откъм гърба, с цел да разкрие, че облеклото без презрамки едвам може да се задържи, защото е толкоз свободно.

" Можете да ме поставите там! " майка й се пошегува, като Шарлот трябваше да държи дрехата вдигната, с цел да я спре да пада.

Въртейки се из хола си, Шарлот сподели: „ Не мога да допускам, че изгубих два размера рокля за две седмици! “, отбелязвайки загубата на тегло с 1,3 камъка от последния си пл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР