Шарън Стоун сподели, че между нея и принцеса Даяна съществуват

...
Шарън Стоун сподели, че между нея и принцеса Даяна съществуват
Коментари Харесай

Шарън Стоун разкри ужаса, който е преживяла принцеса Даяна

Шарън Стоун показа, че сред нея и принцеса Даяна съществуват сходства. До гибелта си през 1997 година Даяна беше най-популярната жена в света, а в свое изявление за сп. Rake Шарън разкри, че и двете са били следване от тълпи хора, където и да отидат.

“И двете станахме известни в границите на едно и също поколение” - сподели актрисата, чиято звезда изгря, откакто взе участие във кино лентата от 1992 година “Първичен инстинкт”. “Всеки, който беше прочут колкото Даяна или колкото мен към дадения миг, беше преследван от хиляди хора, които се показваха, където и да отидеш” - добави тя.

Стоун посочи, че почитателите били стимулирани да видят онлайн своите любимки, защото приказваме за ерата преди мобилните телефони да се трансфорат в международен феномен. “Ако да вземем за пример искаш да отидеш на ресторант, до момента в който стигнеш до входа му, начело към този момент ще има стотици хора. При това не от време на време, а всеки път” - добавя Стоун.

“Беше нужна цяла войска от телохранители, с цел да мога да стигна до колата и с цел да задържат хората настрани” - споделя актрисата за ужаса, който е претърпяла.

“Пусках всички да минат първи пред мен, поради тяхната сигурност, а аз трябваше да бъда последна, с цел да съм сигурна, че никой няма да пострада. След това трябваше да се спусна в дребната дупка, която оставаше, с цел да вляза в колата, от време на време телохранителят трябваше да се повиши на прозореца, с цел да не бъде засмукан от нападателната тълпа” - разказва нагледно актрисата действителността от предишното. “Понякога тълпите изтръгваха огледалата или номера на колата, различен път се катереха върху покрива ѝ. Аз лежах на пода, а върху мен бяха или мои другари или телохранителят ми и се надявахме да не се наложи колата да спре.” - добавя тя.

В същото изявление Шарън Стоун разкрива и спомагателни детайлности към сложното си детство. За първи път тя приказва за него предходната година, когато издаде книгата си The Beauty Of Living Twice.

“Да чакат от теб да бъдеш съвършена, да не се оплакваш, да правиш всичко вярно в несъмнено време, освен това без да получаваш никакви похвали, е в действителност досадно” - разкрива световноизвестната актриса. “Това да бъдеш безшумно, подвластно момиче, в действителност не е здравословна роля” - добавя тя. След като бащата на Шарън Стоун схванал, че тя е много интелигентна, почнал да я кара да си подбере и подобен вид работа.

“Всички IQ проби накараха татко ми да има вяра, че би трябвало да стана архитектурен инженер. За него това да се занимавам с нещо, което е обвързвано с метода, по който наподобявам беше изцяло недопустимо” - споделя Шарън. В своята книга актрисата добавя, че за него е било същинско проваляне това, че тя е решила да стане модел и актриса, макар че е изкарвала доста повече пари, в сравнение с родителите си.

Шарън Стоун дебютира в киното с кино лентата на Уди Алън от 1980 година Stardust, а на 63-годишна възраст тя е по-активна отвсякога. Последният ѝ план носи името The Flight Attendant, в който тя играе майката на героинята на актрисата Кейли Куоко.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР