Шарън Стоун има изключителен живот. Тя е била сервитьорка, модел,

...
Шарън Стоун има изключителен живот. Тя е била сервитьорка, модел,
Коментари Харесай

Тя беше сервитьорка, която се превърна в холивудска легенда

Шарън Стоун има извънреден живот. Тя е била сервитьорка, модел, холивудска звезда с помощта на творби като " Първичен инстинкт “ и  " Казинo “, а в този момент е и писателка. Актрисата е потопена в представянето и популяризирането на биографичната си книга " Красотата да живееш два пъти “, в която споделя за някои от най-шокиращите си прекарвания. Едно от тях е това, което я въодушевява да озаглави творбата си и това, което разделя света на " преди и след “. Това, което прави по този начин, че в никакъв случай повече да не бъде същата.

Преди двадесет години актрисата претърпя солиден мозъчен кръвоизлив, който накара лекарите да й дадат не повече от един % късмет да продължи напред. Самата тя признава, че се е чувствала доста покрай гибелта.

В своята автобиографична книга Шарън Стоун приказва и за интервенцията, както и за реорганизация на бюста й през 2001 година, откакто от гърдите й са били отстранени великански доброкачествени туморни формирания. Талантливо написана, наситена с изумително възприятие за комизъм, тази история незабавно притегля феновете й, които до момента не са успявали да надникнат зад външността на тази магнетична звезда.

Шарън Стоун е известна освен със своя гений и хубост, а и с откритостта и отхвърли си да се преценява с нормите на възпитание. Именно тези ѝ качества трансформират автобиографията ѝ във въздействащо четиво. Тук тя споделя личната си история: път, белязан от победа над заболяването, съпроводен с доста обич и решителност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР