Шансовете на Реал Мадрид да подпише с бразилското дете чудо

...
Шансовете на Реал Мадрид да подпише с бразилското дете чудо
Коментари Харесай

Реал Мадрид жертва Халанд заради бразилското дете чудо

Шансовете на Реал Мадрид да подпише с бразилското дете знамение Ендрик са се нараснали, откакто от клуба са дали обещание да изпълнят изискване, което гласи, че няма да привлекат звездата на Манчестър Сити Ерлинг Халанд. 16-годишният нападател на Палмейрас се смята за един от най-големите гении в международния футбол и е мечтан от редица европейски грандове, измежду които още Челси и Пари Сен Жермен, само че Реал се счита за любимец за подписа на младежа през 2024-а година.

„ Marca “ оповестява, че ползата на „ Лос бланкос “ към младежа е по-голямо от този към Халанд. Твърди се, че едно от изискванията сложени от обкръжението на младия бразилец е да има „ явен път за бъдещето му “, защото Халанд се счита за индивида, който евентуално може да се изпречи на пътя Ендрик, в случай че и двамата нападатели заиграят на „ Сантиаго Бернабеу “ в бъдеще.

Испанското издание обаче твърди, че Реал Мадрид е извършил изискването и те няма да подпишат с Халанд през 2024-а година, когато влиза в действие освобождаващата уговорка на норвежеца от към 200 милиона евро. Има и други фактори, заради които мадридчани няма да привлекат Халанд, а точно високата му заплата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР