Шансът за правителство се намира във втория мандат. Проблемът не

...
Шансът за правителство се намира във втория мандат. Проблемът не
Коментари Харесай

Христо Иванов: Шансът за България е във втория мандат

Шансът за държавно управление се намира във втория мандат. Проблемът не е да се намерят 121 депутати в деня " Х ", които да гласоподават избрания състав. Това е значимо, само че не може да реши рецесиите. Така водачът на Да, България (в състава на обединението ПП-ДБ - б.р.) Христо Иванов разяснява пред Българска национална телевизия разрива и продължаващия тупик за развръзката за излизане на изборната серпантина. 

Според Христо Иванов целият проблем се коренял във обстоятелството, че народът не вярвал на партиите, че могат да работят без корупционните модели. Според него конституционната промяна съдържа в себе си и махането на свръхвластта на фигурата на основния прокурор. " Да престане да бъде оня невралгичен център на въздействие ", изясни той. 

И се базира на думите на Иван Гешев по какъв начин някогашните му другари към този момент щели да са обект на избрани процесуални дейности. " Разбра се цялата истина за прокуратурата от 30 години насам ", счита депутатът. 

Голямата цел пък била безспорното тъждество пред закона. А определението на Иванов за изказванията на Гешев в последната седмица е едно: " Срам ". 

ПП-ДБ държали точно те да посочат премиерската фигура. Затова и не можело да се приказва за тяхна поддръжка на първия мандат. " Това е логиката на втория мандат и по тази причина първият мандат може да откри 121 гласа, само че не е доста несъмнено, че ще може да направи промените ", сподели още водачът на Демократична България. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР