Шани Лук, която се смяташе за отвлечена и пребита до

...
Шани Лук, която се смяташе за отвлечена и пребита до
Коментари Харесай

Шани Лук е жива в болница в Газа, твърди майка ѝ и иска помощ от германските власти

Шани Лук, която се смяташе за отвлечена и пребита до гибел от терористите на " Хамас ", евентуално е жива, само че в доста тежко положение. Това твърди майка ѝ, която насочи видео-призив за помощ.

Според нея младата жена към момента е жива, със сериозна контузия на главата и в сериозно положение.

„ Не молим, а пожелаваме от немското държавно управление да работи бързо “, споделя майката на 22-годишното момче във видеообръщение, публикувано в интернет във вторник.

" Това в действителност е моят обезверен апел към цялата страна Германия да ми помогне да върна моята Шани вкъщи здрава. "

" Не би трябвало да има спор за юрисдикцията. Трябва да действаме бързо, с цел да измъкнем Шани от Ивицата Газа. " Роднините на Шани са научили за положението ѝ от палестинци, като информацията не е доказана публично.

Тя идва от фамилен другар от линията Газа, споделя Уилфред Гер пред " Шпигел ". Гер е дълготраен сътрудник на лелята на Шани Лук, Орли Лук.

Приятел е изпратил известие на фамилията. Той обаче не е получил позволение да посети самата Шани Лук в болничното заведение. „ Твърдо одобряваме, че това е Шани “, продължава Гер.

" Външно министерство би трябвало да предприеме дейности. Сега всеки ден има значение “, сподели Гер.

Шани Лук е в неопределеност от събота. По всяка възможност тя е била отвлечена в линията Газа след офанзивата на " Хамас " против рейв фестивала в Южен Израел. Милиони хора по света станаха съпричастни към случая на Лук, откакто в нета изтече видеозапис, на който се вижда по какъв начин 22-годишната госпожица лежи по очи на земята в пикап сред няколко мъже от " Хамас ". Един от мъжете плюе върху полуголото ѝ тялото. Майка ѝ я разпознава по татуировките.

Шани Лук е от немски генезис, въпреки в никакъв случай да не е живяла в Германия, тя има баба и дядо в Равенсбург в Баден-Вюртемберг. Майка ѝ е католичка, която приема юдаизма и емигрира в Израел. а бащата е израелец. Семейството живее на към 80 километра от линията Газа.

Шани Лук както израелско, по този начин и немско поданство.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР