Шампионската лига по волейбол за мъже се завръща в Пазарджик!

...
Шампионската лига по волейбол за мъже се завръща в Пазарджик!
Коментари Харесай

Хебър стартира в ШЛ на 5 октомври

Шампионската лига по волейбол за мъже се завръща в Пазарджик! Българският първенец Хебър (Пазарджик) започва в най-престижният европейски клубен шампионат против румънския отличник Аркада (Галац).
 Шампионите от Хебър ще вземат участие на още един шампионат в Италия Шампионите от Хебър ще вземат участие на още един шампионат в Италия
Първият мач сред двата отбора, който е от втория прелиминарен кръг на ШЛ, ще бъде на 5 октомври (сряда) от 19,00 часа в спортна зала “Васил Левски ”. Датата за реванша на румънска земя към момента не е ясна.

При премахване на Аркада, Хебър ще се класира за третия прелиминарен кръг, където ще го чака спечелилия от двойката Младост (Загреб) - Младост (Бръчко)/Линдарен Волей (Амрисвил).
 Ясни са противниците на Хебър, в случай че отборът от Пазарджик доближи до групите в Шампионската лига Ясни са противниците на Хебър, в случай че отборът от Пазарджик доближи до групите в Шампионската лига
През предишния сезон " тигрите " в груповата фаза на Шампионската лига записаха три победи и три загуби в дебютното си присъединяване и приключиха на страхотното 10-о място в крайното класиране.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР