Шампионската лига едва започна, а двубоите от третия кръг на

...
Шампионската лига едва започна, а двубоите от третия кръг на
Коментари Харесай

Реал Мадрид - Интер и още 3 мача от Шампионската лига пряко във вторник по MAX Sport


Шампионската лига едвам стартира, а дуелите от третия кръг на груповата фаза към този момент носят голям заряд и заплаха някои от любимците да си тръгнат рано от шампионата. В най-голяма степен това се отнася за Група Б, където, посочените за сигурни 1/8-финалисти Реал Мадрид и Интер Милано, заемат последните две места.

„ Белите “ и „ нерадзурите “ към момента нямат победа в груповата фаза и мачът посред им може да се окаже предопределен. Реал загуби първия си дуел от групите вкъщи с 2:3 от Шахтьор Донецк и имаше потребност от два късни гола в Мьонхенгладбах, с цел да избави точката против локалния Борусия – 2:2. Интер пък разчиташе на попадение на Ромелу Лукаку в 90-ата минута, с цел да доближи до тъждество против Борусия вкъщи в първия кръг, а във втория момчетата на Антонио Конте приключиха 0:0 при гостуването си на Шахтьор. Двубоят сред Реал Мадрид и Интер е във вторник 3 ноември от 22:00 часа, като ще се предава директно по MAX Sport 3.

Отново от 22:00 часа, само че по MAX Sport 2, Ливърпул гостува на Аталанта в дербито на Група D. Двата отбора водят в класирането, като англичаните са с две победи от два мача, до момента в който бергамаските имат актив от 4 точки след победа и еднакъв.

Двата ранни дуела от 19:55 часа опълчват Шахтьор Донецк и Борусия Мьонхенгладбах (пряко по MAX Sport 2) и Локомотив Москва и Атлетико Мадрид - директно по MAX Sport 3. Двубоят в съветската столица може да завърже обстановката в Група А, където Байерн Мюнхен е безспорният водач със 6 точки, а Атлетико е втори с 3 т. Локомотив Москва и Залцбург към този момент са на последните две места с актив от едно тъждество и една загуба, само че победа на „ железничарите “ в съветската столица може да отвори пътя им към второто място.

Всички останали дуели от вторник вечер, които са с начален час 22:00 часа – Залцбург – Байерн Мюнхен, Манчестър Сити – Олимпиакос, Порто – Марсилия и Мидтиланд с Божидар Краев против Аякс, ще се излъчат директно по PPV платформата live.a1.bg.



Освен богата на футболни страсти, актуалната седмицата крие доста заряд и за тенис почитателите. От понеделник в парижката зала „ Берси “ стартира последния ATP Masters 1000 шампионат за сезона. Въпреки че Новак Джокович, Доминик Тийм и Григор Димитров в последния миг се отхвърлиха от присъединяване във френската столица, наличието на имена като Рафаел Надал, Стефанос Циципас и Даниил Медведев подсигурява тенис на международно равнище. Всички най-интересни борби от зала „ Берси “ в Париж от понеделник до неделя ще са директно в ефира на MAX Sport 1 и MAX Sport 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР