Шампионската купа за десетата поредна титла на Лудогорец бе атракцията

...
Шампионската купа за десетата поредна титла на Лудогорец бе атракцията
Коментари Харесай

Шампионската купа на Лудогорец зарадва спортисти в Смолян

Шампионската купа за десетата поредна купа на Лудогорец бе атракцията на младежкия състезателен панаир под надпис „ Път към здравето “, който се организира в Смолян през днешния ден. Той е част от дейностите по плана „ Младите хора – Бъдещето на България – виновни и дейни “ на Асоциация „ Докосни дъгата “ и Министерството на младежта и спорта по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия.

Проявата сплотява известни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в разнообразни начинания,акцентиращи върху здравословния метод на живот, здравословно хранене и физическа интензивност. Финалистите от регионалния шампионат по футбол в Смолян имаха опцията да се допрян до скъпия трофей, който бе посрещнат с бурни овации.

Децата си пожелаха един ден да станат огромни футболисти и да завоюват същата купа. Най-добрите 10 играчи бяха наградени от Лудогорец, кмета на Смолян Николай Мелемов и Ренета Камберова, олимпийска медалистка по художествена гимнастика. Събитието бе придружено от трогателен концерт с присъединяване на известните реализатори Валентина Александрова, Цвети и Светли от „ Експоуз ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР