Шампионката в Индиън Уелс през 2022-ра, Ига Швьонтек, започна убедително

...
Шампионката в Индиън Уелс през 2022-ра, Ига Швьонтек, започна убедително
Коментари Харесай

Шампионска заявка: Швьонтек разгроми бивша мейджър финалистка в ИУ!

Шампионката в Индиън Уелс през 2022-ра, Ига Швьонтек, стартира безапелационно акцията си в " Рая на тениса ", като победи за по-малко от 90 минути Даниеле Колинс с 6:3, 6:0, а в идващия кръг полякинята ще чака победителката сред Камила Джорджи и Линда Носкова.

Първият сет стартира обещаващо откъм конспирация, като и двете печелиха геймовете си на личен начален удар. Не липсваха дългите разигравания и опциите за пробив както от международната номер 1, по този начин и от финалистката на Аустрелиън Оупън през 2022-ра. Чак в деветия гейм фаворитката съумя да завоюва гейм от сервиса на противничката си и по този начин поведе с 6:3.

Обратът в последното подаване от първата половина повлия върху ритъма на игра във втората. Вдъхновена от мощното си показване в предните минути, Швьонтек подвигна още повече темпото си на игра, като не остави късмет на американката да откри ритъма си. Така четирикратната " мейджър " шампионка съумя да " върже геврек " над съперничката си и продължава с битката за купата!

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР