Шампиони под карантина. Това е съдбата днес на всички професионални

...
Шампиони под карантина. Това е съдбата днес на всички професионални
Коментари Харесай

Шампиони под карантина: Иво Ангелов - баща мечта извън тепиха

" Шампиони под карантина ". Това е ориста през днешния ден на всички професионални спортисти. Изолирани вкъщи, някои от тях под карантина, а други, просто спазващи напътствията за обществено разграничаване в битката с ковид, те не се предават. Напротив. Техните зали, игрища, басейни и писти пустеят, само че домовете им се трансформират във все по-колоритни подготвителни площадки.

В четене на приказки, игра на " Не се сърди, дребосъче " и тренировки вкъщи. Така протича всекидневието на международния и европейски първенец по битка Иво Ангелов надалеч от тепиха.

След дълги години в залата, по лагери и надпревари, в този момент той се радва на всеки момент вкъщи със фамилията си в Перник.

" За първи път от доста години имам опция да прекарам толкоз време у дома с децата ми - Яна и Ивчо. Четем книжки. Играем на " Не се сърди, дребосъче ". Дъщеря ми Яна съвсем постоянно излиза победител, а аз съм този, който се сърди най-често ", признава един от най-опитните български борци.
Иво Ангелов е номер 1 в света Тайбе Юсеин е втора в класацията на ФИЛА
Иво Ангелов поддържа форма с домашни тренировки по стратегия на Иван Раднев - индивидът, измислил " българската торбичка ".

" Тази торбичка е съвършена за тренировки у дома. Добавям лицеви опори, коремни преси, ластици. Надявам се този вирус да се овладее по-бързо и да си върнем предходния метод на живот ", споделя първенецът.

А до тогава баща Иво ще прочете още няколко десетки пъти обичаната приказка за " Косе Босе " на 7-годишната Яна и 4-годишния Иво.
Шампиони под карантина: Даниел Александров тренира... с бебе, куче и под зоркия взор на жена си (ВИДЕО) Борецът поддържа форма и в изискванията на изключително състояние
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР