Шампионът във версии WBO/WBA/IBF/IBO на тежката категория на професионалния бокс

...
Шампионът във версии WBO/WBA/IBF/IBO на тежката категория на професионалния бокс
Коментари Харесай

Усик прие ултиматума на Фюри, но постави едно условие

Шампионът във версии WBO/WBA/IBF/IBO на тежката категория на професионалния бокс Александър Усик одобри финансовия ултиматум на Тайсън Фюри, който държи колана на WBC, за съединителен мач посред им. По-рано през вчерашния ден Фюри наруши безмълвие и записа видеообръщение към украинеца и щаба му.

" Чувам за всички тези диалози, че искаш 50 %, какъв брой е лаком Тайсън. Според мен, не заслужавате повече от 30 %. Съгласявайте се или мач няма да има. От днешния ден за всеки ден отсрочване аз ще лишавам по един % от тези 30. Ако не се съгласите, то се бийте с Даниел Дюбоа (претендент за купата в WBA) за няколко милиона. Часовникът тиктака към този момент, задници ", споделя британецът в това видео.

" Добре. Приемам 70:30 за мач на 29 април на " Уембли ". Но ти обещай да дариш на Украйна 1 милион лири. И за всеки ден твое закъснение ще усилвам с 1 % ", споделя украинецът.

Промоутърът на Усик Александър Красюк разкри, че 12 март към този момент е безусловно крайният период за привършване на договарянията, защото от боксовите организации, чийто пояси държи украинецът, упорстват да се създадат наложителните отбрани и не могат да чакат повече.
 Фюри отхвърли предложение на Усик за систематизиране на парите
Фюри отхвърли предложение на Усик за систематизиране на парите

Преговорите не престават, а датата наближава

Според редица наблюдаващи най-вероятно съединителен мач няма да има, защото Фюри не се е готвил и с тези искания си търси мотив да избяга от среща с Усик на кръга. Времето до 12 март не е доста и следва да забележим каква ще е развръзката на този развой.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР