Шампионът в Откритото първенство на Англия по снукър Рони О’Съливан

...
Шампионът в Откритото първенство на Англия по снукър Рони О’Съливан
Коментари Харесай

Шампионът в English Open: Имам още какво да подобрявам

Шампионът в Откритото състезание на Англия по снукър Рони О’Съливан съобщи, че към момента има детайли от играта си, които желае и би трябвало да усъвършенства вбъдеще. Това негово изявление пристигна незабавно откакто взе трофея “Стив Дейвис” с впечатляваща победа 9:2 против Кайрън Уилсън във финала.

“Има елементи, които мога да подобря. Например, двата ми пропуща по черната от истинската позиция против Антъни Макгил… Не самия пропуск по черната е казусът, а възприятието и метода към удара, които не бяха положителни. Например, аз не съм съвършен във всички детайли, тъй като сейфти играта ми не е най-хубавата в света.

Аз съм най-хубав в това да закарам кюбола от точка “А” до точка “Б”. Просто съм задоволително добър като цяло, с цел да спечелвам шампионати. Знаех, че против Уилсън трябваше да играя на такова високо равнище, тъй като той е от тези играчи, които са гладни за триумфи и такива като мен и Джон Хигинс би трябвало да са съвсем безупречни, с цел да им опонират”, разяснява О’Съливан след триумфа в English Open.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР