Шампионът в Бундеслигата Байерн Мюнхен може да привлече през януари

...
Шампионът в Бундеслигата Байерн Мюнхен може да привлече през януари
Коментари Харесай

Байерн вижда в Жиру заместник на Левандовски

Шампионът в Бундеслигата Байерн Мюнхен може да притегли през януари нападателя на Арсенал Оливие Жиру, твърди пресата в Германия. Ръководството на баварците вижда във френския таран отличен заместител на полския голмайстор Роберт Левандовски, който от началото на сезона е играл в 17 от всички 18 мача на отбора.

29-годишният Левандовски има 15 гола от началото на сезона, а единственият различен характерен централен нападател в клуба е 23-годишният Кваси Окиере Врийд, който играе за " Б " тима на баварците. " За мен би било доста по-лесно, в случай че би трябвало да играя с по 15-20 минути на мач по-малко ", съобщи неотдавна Левандовски.
Bayern Munich 'could make January move for Olivier Giroud' - and Robert Lewandowski's all for it! https://t.co/VauqCdMzVI pic.twitter.com/735iq80dPX
— Mirror Football (@MirrorFootball) 15 ноември 2017 година

Според " Билд " Байерн съществено изследва опцията да притегли Жиру, който към момента няма нито един мач като титуляр във Висшата лига от началото на сезона, откакто загуби мястото си в стартовата единадесетица за сметка на новото попълнение Александър Лаказет. През лятото Жиру бе мощно мечтан от към този момент някогашния ментор на Евертън Роналд Куман, само че тогава французинът съобщи, че няма желание да напуща клуба и ще се бори за титулярно място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР