Шампионът от Откритото първенство на САЩ по тенис Даниил Медвед

...
Шампионът от Откритото първенство на САЩ по тенис Даниил Медвед
Коментари Харесай

Даниил Медвед: Рафаел Надал е голям фаворит на US Open

Шампионът от Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис Даниил Медвед продължава отбраната на купата си, като във втория кръг се наложи над французина Артюр Риндеркнеш с 6:2, 7:5, 6:3 за 2 часа и 11 минути.

 В третия кръг руснакът, който се състезава под безпристрастен байрак, ще се изправи против квалификанта от Китай У Ибин. 

" Не желая да сътворявам напрежение върху никой, само че мисля, че Рафа е огромен любимец за шампионата ", сподели Медведев след мача.
 Медведев, Мъри и Беретини вървят напред на US Open Медведев, Мъри и Беретини вървят напред на US Open
" Той ме победи последния път тук, завоюва два шампионата от ГОлемия шлем тази година. Мисля, че Новак е по-добър на трева, само че Рафа не е губил шампионат този сезон. Той се отдръпна на " Уимбълдън, което не е същото ", счита международният №1. 

" Мисля, че първите ми два мача бяха по-малко положителни от предходната година, само че в това време знам, че към този момент съм играл на доста шампионати от Големия шлем. Най-важното е да остана колкото е допустимо по-дълго в шампионата ", приключи Медведев.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР