Шампионът от Европейския Мастърс този сезон Джъд Тръмп се намира

...
Шампионът от Европейския Мастърс този сезон Джъд Тръмп се намира
Коментари Харесай

Джъд Тръмп е в плашещо добра форма в Шанхай

Шампионът от Европейския Мастърс този сезон Джъд Тръмп се намира в в действителност плашещо добра форма по време на провеждащия се сега Шанхай Мастърс. Асото в колодата ще направи показателен мач против Нийл Робъртсън в София на 19 декември и в случай че тогава покаже най-малко парченце от играта си в Шанхай, то българските фенове ще станат очевидци на представление.

Тръмп е същинска машина за победи, и то повече от безапелационни в китайския град. Носителят на 8 ранкинг трофеи завоюва с 5:0 мачовете си до момента в шампионата, с цел да стане първият класирал се на полуфиналите - поредно бяха пометени Алфи Бърдън, Бен Ууластън, Стивън Магуайър и най-впечатляващо, Люка Бресел.

Hampered?

No trouble for @judd147t... He's through to the Last 16 after a stunning display in Shanghai! #ShanghaiMasters pic.twitter.com/YdU8VPSh01
— World Snooker (@WorldSnooker1) November 15, 2017
Белгиецът, който победи в Шампионата на Китай преди няколко месеца, загуби по цветовете първия фрейм против Тръмп с 58-63, само че в идващите четири партии осъществя общо едвам 6 точки, записани в третата. Асото в колодата бе безсърдечен и със солидни визити стигна до безапелационния триумф след серии от 92, 66, 114 и 87.

Съперникът му на полуфиналите ще бъде Джак Лисовски или Курт Мафлин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР