Шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и бившият

...
Шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и бившият
Коментари Харесай

Мускули и закани два дни преди поредната мега битка в бокса

Шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и някогашният първенец Бърмейн Стивърн организираха открита подготовка преди борбата си в събота в Ню Йорк.

Очаква се мачът да излъчи кандидата за короната на Антъни Джошуа, въпреки Кубрат Пулев към момента да се смята за подобен.

Уайлдър сподели забележително самочувствие като разгласи, че елементарно ще завоюва, до момента в който съперникът му предложи на критиците си да изгледат мача и тогава да приказват.

" Считам Бърмейн Стивърн за презрян несретник. Публиката не желае да чува извинения. Същата обстановка е със Стивърн – той прекалено много говореше и обещаваше, само че най-после не направи нищо. Ето за какво той таи някаква мъка и ненавист към мен. Но аз ще го победя на 4 ноември ”, съобщи Дионтей Уайлдър.
 


“Никой не може да ме нокаутира – никой. Това в никакъв случай няма да се случи, в никакъв случай не се е случвало. Сега нямам предпочитание да приказвам за това, което ще се случи на 4 ноември. Искам да дойдете и да поговорите с мен след борбата. Можете да ми задавате въпроси след края на срещата ”, съобщи Бърмейн Стивърн.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР