Шампионът на UFC в тежка и лека-тежка категория Даниел Кормие

...
Шампионът на UFC в тежка и лека-тежка категория Даниел Кормие
Коментари Харесай

Нелепа контузия сутринта за малко не спряла Кормие за битката с Люис

Шампионът на UFC в тежка и лека-тежка категория Даниел Кормие (22-1 ММА, 1 анулиран резултат, 11-1 UFC) призна, че едвам не се отказал да излезе в главното събитие на галавечерта на UFC 230 в “Медисън Скуер Гардън” в Ню Йорк против Дерик Люис. Както е известно, 39-годишната жива легенда на смесените бойни изкуства събмитна кандидата със задушаване от тил във втория рунд.

#UFC230 nearly lost its headliner the morning of the event when champ Daniel Cormier (@dc_mma) hurt his back in an odd fashion.

More from Cormier: https://t.co/rXE4S2u1DL pic.twitter.com/LAYm6pV9uq
— MMAjunkie (@MMAjunkie) November 4, 2018
Кормие обаче по безразсъден метод получил извънредно неприятна травма и бил на ръба да се откаже от дълго чаканата си първа отбрана на пояса при най-тежките.

“Нараних гърба си тази заран и беше в действителност зле. Понякога като ходя към осмоъгълника, слушам хора да се питат по кое време ще остарея. Може да се случи всеки миг и от през днешния ден за на следващия ден, като едвам не се случи тази заран. Тази заран кихнах и получих дискова херния. Сериозно приказвам. Кихнах и заради това се получи дискова херния. Опитах да направя обичайното си утринно тичане, само че нямаше никакъв късмет да се получи.
 UFC230: Даниъл Кормие – Дерик Люис @@@
Около 12 часа наобед стоях извит на една страна и мениджърът ми Боб Кук сподели, че би трябвало да взимаме към този момент решение дали ще излезем в осмоъгълника или не. Беше на кантар. Бях много изплашен, че може да не се удрям, тъй като не знаех по какъв начин ще се изяснявам след това - кихнал съм и съм си прецакал гърба”, изясни Кормие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР