Шампионът на UFC в категория “петел Алджамейн Стърлинг се забави

...
Шампионът на UFC в категория “петел Алджамейн Стърлинг се забави
Коментари Харесай

Макар и със забавяне Стърлинг влезе в категория за UFC 288

Шампионът на UFC в категория “петел ” Алджамейн Стърлинг се забави към час, само че въпреки всичко мина сполучливо формалния кантар преди дълго чаканата му борба на UFC 288 против популярния Хенри Сехудо.

Две от най-популярните имена в дивизията ще се сблъскат в осмоъгълника в неделя рано сутринта, като главната бойна карта стартира в 05:00 часа наше време.

Драматичната обстановка към Стърлинг, който се забави със свалянето на килограмите, въпреки всичко не провали главната борба и първенецът се оправи в границите на разрешеното от правилника време.

Сехудо се връща след тригодишно неявяване от професионалния ММА, като последният му дуел беше на 9 май 2020 година против друга звезда в дивизията - Доминик Крус. Тогава Сехудо нокаутира противника си в самия завършек на втория рунд.

Както е известно, Стърлинг се добра до шампионския пояс след дисквалификация на Пьотър Ян на 6 март 2021 година, а след това в реванша го надделя с разграничено съдийско решение. Последната му до момента отбрана на купата бе против Ти Джей Дилашоу, който нокаутира във втората половина на втория рунд на 22 октомври предходната година.

Жилберт Бърнс ще срещне Белал Мохамед в извънредно завладяващ двубой от полусредна категория в подгряващата борба. Преди тях пък в женската дивизия “сламка ” ще гледаме някогашната шампионка Жесика Андраже, която ще опита да се върне на пътя на успехите против китайката Ян Сяонан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР