Шампионът на Световния боксов съвет в тежка категория Тайсън Фюри

...
Шампионът на Световния боксов съвет в тежка категория Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Роналдо и Тайсън гледаха победа на Циганския крал!

Шампионът на Световния боксов съвет в тежка категория Тайсън Фюри получи победа против някогашния първенец на UFC Франсис Нгану с разграничено съдийско решение на галавечер в Саудитска Арабия. Двама против един съдии отсъдиха в интерес на Циганския крал - 94:95, 96:93, 95:94.

Най-бляскавият миг в борбата беше нокдаунът, в който Нгану прати Фюри в трети рунд. Малко хора чакаха ММА боецът да даде такава опозиция на считания за най-хубав боксьор в света, а той несъмнено надвиши упованията. 

HERE COMES Tyson Fury????

Watch NOW LIVE on DAZN PPV excluding the US, Canada, UK and Ireland????
— DAZN Boxing (@DAZNBoxing)

Фюри ще остане надвит в статистиката си, само че Нгану беше спечелилият във вечерта, тъй като от позицията на цялостен новобранец потвърди, че може да издържи против международен първенец.

Британският боксьор пък евентуално беше подценил срещата и не предложи най-хубавото от себе си, само че единствено сътвори повече въпросителни по отношение на това по какъв начин би се показал против Александър Усик.

Публиката в залата освирка решението на съдиите да бъде присъдена победа на Фюри.



Боксовият първенец беше пратен в нокдаун и надлежно трябваше да компенсира съществено закъснение в съдийските карти, само че не убеди задоволително в превъзходството си.

Tyson Fury WINS by SPLIT DECISION????

Should have gotten the decision?????
— DAZN Boxing (@DAZNBoxing)

Все отново успеха му беше записана и той към момента се води непобеден на професионалния кръг.

Сред ВИП феновете бяха Кристиано Роналдо, Александър Усик, Майк Тайсън, Кание Уест, Еминем, кралското семейство на Саудитска Арабия (естествено) и още към 15 някогашни първенци в бокса и ММА.

Мястото на събитието бе Рияд, Саудитска Арабия, а началото беше преместено с към 2 часа, тъй като имаше шоу стратегия с концерти и съзнателно закъснение на излизането на двамата бойци.

Нгану се появи блестящо, седнал на престол, след което първи се качи на кръга. Фюри не беше по-малко пищен в своето показване и излизане, като също носеше корона и беше седнал на " трона " на бокса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР