Шампионът на Сърбия Партизан (Белград) ще предложи договор на Валери

...
Шампионът на Сърбия Партизан (Белград) ще предложи договор на Валери
Коментари Харесай

Божинов се завръща в Партизан?

Шампионът на Сърбия Партизан (Белград) ще предложи контракт на Валери Божинов, който сега си търси тим, научиха сътрудниците от " България през днешния ден ". Това би трябвало да се случи най-късно до края на календарната година. Българският нападател е любим на почитателите на " гробарите ", които го боготворят поради предходния му престой в сръбската столица.

31-годишният футболист е свободен сътрудник след напускането на швейцарския Лозана. Той искаше да тренира с някогашния си отбор Левски, само че не се разбра със спортния шеф Даниел Боримиров и старши треньора Делио Роси. Сега Божигол поддържа форма въз основата на Партизан и към този момент е провел диалози с управителните фактори на сръбския гранд. От известно време той обитава в Белград дружно с половинката си Биляна.

Треньорът на " гробарите " Мирослав Джукич може да бъде повлиян от почитателите на отбора, които боготворят Божинов и го желаят назад в тима непременно. По време на първия си престой в Партизан в интервала 2015-2017 година Валери изигра 51 дуела и означи цели 23 попадения, напомня Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР