Шампионът на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) взе сина на Владо

...
Шампионът на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) взе сина на Владо
Коментари Харесай

Шампионът на Италия взе сина на Владо Николов

Шампионът на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) взе сина на Владо Николов. 18-годишният Александър подписа с гранда от Ботуша за 3 сезона. 18-годишният ни гений заменя кубинската звезда Османи Хуанторена, който потегли към Китай за повече пари.
" Един прохождащ юноша може единствено да се гордее с интереса на мощни клубове от Суперлигата на Италия. Доволен съм от избора си. Връзката сред фамилията ми и изпълнителния шеф Бепе Кормио изигра решаваща роля, ходя на вярното място и нямам самообладание да упражнявам с новите си съотборници, с цел да продължа да се развъртвам и да дам най-хубавото от себе си ", сподели 18-годишният посрещач.
" Николов е млад и гладен за победи с Лубе. Детето-чудо на националния тим на България попълня състава ни! Той е записан в бизнес факултет в Съединените щати и се завръща, откакто изигра сезон с екипа на Лонг Бийч. Николов приключи предходната година със сребърните медали в Big West Conference и в NCAA, само че, да, удовлетворението от спечелването на премията " Играч на годината " също е реализирано ", написаха от Лубе.
" Алекс избра да скочи в най-дълбоките води. Решението беше доста мъчно, тъй като имаше и прочувствени нотки. Пожелавам си да имаме повече такива младежи в България, които избират сложното пред лесното, които желаят да се развиват и мечтаят на едро, и най-после рано или късно потвърждават на света, че сме качествени хора и може да се разчита на нас. Успех, момче ", разгласи татко му Владо Николов, някогашен капитан на волейболните национали.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР