Шампионът на Италия Интер изглежда съвсем не е загубил битката

...
Шампионът на Италия Интер изглежда съвсем не е загубил битката
Коментари Харесай

Това е фаворитът да смени Конте в Интер

Шампионът на Италия Интер наподобява напълно не е изгубил борбата за подписа на старши треньора на Лацио Симоне Индзаги, чийто договор със столичани изтича на 30 юни. В италианските медиии в началото се бе появила информация, че по-малкият брат на Филипо Индзаги се е споразумял с “орлите” от Рим за нов договор, само че по всичко проличава, че нещата не са толкоз ясно и оставането на експерта в италианската столица не е несъмнено. Според Sky Sport Italia, Sportitalia и други медии сътрудникът на Индзаги - Тулио Тинти, е посетил този следобяд централата на Интер.

Симоне Индзаги е считан за предпочитана цел на “нерадзурите” за треньорския пост, откакто първенците се разделиха с досегашния си ментор Антонио Конте по взаимно единодушие. “Черно-сините” са пробвали да договарят и с Макс Алегри, само че той е пред завръщане в Ювентус. Друга алтернатива за Интер е Маурицио Сари, само че на този стадий двете страни не наподобяват покрай съглашение.

В същото време изпълнителният шеф на Интер Бепе Марота съобщи, че чака до края на вечерта " нерадзурите " да са си обезпечили импровизирано услугите на новия си ментор, който ще смени Конте. " Все още не знаем кой ще е новият треньор. До края на довечера би трябвало да сме решили импровизирано въпроса за новия треньор ", показа Марота, представен от Football Italia.

Популярният публицист Фабрицио Романо пък написа в Twitter, че Индзаги към този момент се е схванал с " нерадзурите " и ще поеме отбора от новия сезон, като в идващите часове ще подпише договора си с гранда от Милано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР