Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, ще бъде

...
Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, ще бъде
Коментари Харесай

Бензема с почивка до Световното, пази се

Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, ще бъде без своя капитан Карим Бензема до началото на Световното състезание, откакто френският нападател още веднъж не тренира с отбора в сряда.

Днес бе последното занятие на „ Лос бланкос “ преди конфликта против Кадис от Ла Лига в четвъртък.

Това значи, че Бензема няма да играе до първия мач на Франция по време на Мондиала, който започва на 20 ноември. Първият мач на " петлите " на голямото първенство е против Австралия на 22 ноември.

Това ще бъде и петата среща на Реал, която 34-годишният състезател пропуща, откогато клубът разкри предишния месец, че нападателят страда от „ мускулна отмалялост “.

Лос Бланкос ще търсят наложителна победа, с цел да се приближат на две точки от водача Барселона, откакто каталунците победиха Осасуна във вторник.

Старши треньорът на Мадрид Карло Анчелоти загатна след загубата от Райо Валекано в понеделник, че Бензема ще може да играе против Кадис, само че през днешния ден съобщи следното пред публицистите

„ Той тренира настрана от тима. Не е спирал, само че не се усещаше и добре “.

Испанският и европейски първенец също ще би трябвало да се оправя без бранителя Антонио Рюдигер против Кадис, който беше отвън състава и при загубата от Райо Валекано поради проблем с бедрото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР