Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, проучва възможността

...
Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, проучва възможността
Коментари Харесай

Реал Мадрид сложи нападатели на Ювентус и Тотнъм в списъка си за лятото

Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, изследва опцията да притегли Душан Влахович от Ювентус или нападателя на Тотнъм Ричарлисон, оповестява ESPN.

В момента 35-годишният Карим Бензема води офанзивата на отбора, само че треньорът Карло Анчелоти желае да ускори вариантите си в предни позиции поради проблемите с травмите на французина до този миг през сезона.

Поради тази причина на „ Сантиаго Бернабеу “ към този момент се оглеждат за негова конкуренция и бъдщ заместител. В Реал са получили позитивни мнения за Влахович по време на престоя му във Фиорентина, преди той да се причисли към Ювентус през януари 2022-а година, написа още ESPN.

Сръбският национал вкара седем гола в Серия А през първите си шест месеца в Юве и има осем попадения до момента този сезон. Той се счита за голмайстор, който има какво да усъвършенства, само че и подобен, който може да конкурира Бензема.

В Реал Мадрид също имат предпочитание да привлекат и Ричарлисон от Тотнъм. Анчелоти харесваше нападателя още, когато работеха дружно в Евертън, само че „ Лос Бланкос “ осъзнават, че възможна договорка за нападателя няма да бъде лесна, като се има поради, че договорът му с „ шпорите “ е до 2027-а година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР