Много жени бяха оставени с наранявания по лицето, след като

...
Много жени бяха оставени с наранявания по лицето, след като
Коментари Харесай

Полицията издаде апел за видеонаблюдение, след като „нападение с ръчна чанта“ остави множество жени ранени в метростанция в Лондон

Много дами бяха оставени с пострадвания по лицето, откакто жена нахлу в метростанция и стартира да размахва чантата си в непровокирана офанзива. Инцидентът, който се случи във вторник, 2 април, видя дамата да влиза в гарата сред 9,45 и 10 сутринта и стартира да удря няколко дами по лицето с чантата си.

Британската транспортна полиция (BTP) от този момент пуснаха изображение от камера за видеонаблюдение на жена, с която желаят да приказват по отношение на нападението. Те имат вяра, че тя може да има жизненоважна информация, която може да помогне на настоящото им следствие.

Всеки, който разпознае дамата или има някаква информация за случая, се приканва да се свърже с BTP, като изпрати известие на 61016 или се обади на 0800 40 50 40 и цитира референтен номер 2400042028. Освен това може да се обади анонимно на Crimestoppers на 0800 555 111, оповестява MyLondon.

Миналата година данните на английската транспортна полиция демонстрираха, че случаите с принуждение в лондонското метро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР